Puxing communicatie apparatuur

PUXINGLOGO

Puxing Electronic Science & Technology Co , Ltd is een high – tech Chinese onderneming die is gespecialiseerd in de communicatie –technologie. Wij bieden de klanten een breed scala van draadloze communicatie- apparaten, waaronder de radio repeater , digitale transceiver , auto transceiver , en de analoge PMR transceiver . Elektronische accessoires zijn ook beschikbaar . Deze producten worden op grote schaal gebruikt door professionals in de logistiek , warehousing , openbare nutsbedrijven , veiligheid sectoren , mijnbouw bedrijven , en andere soortgelijke gebieden . OEM en ODM diensten worden geleverd op aanvraag .
Onze uitstekende kwaliteit en oprechte sales service hebben het vertrouwen en de waardering van klanten verdiend uit de hele wereld . In het kielzog van ons succes is een uitgebreid verkoopnetwerk en service -systeem. Ons onderzoek en ontwikkeling team bestaat uit meer dan 20 experts . Als een pleitbezorger van innovatie , streven wij ernaar om verder te gaan naar nieuwe gebieden van kennis en inzicht. Daarbij hebben we uitvoerig samengewerkt met tal van universiteiten , onderzoeksinstituten en gerenommeerde bedrijven uit het hele land . We hebben nu meer dan 30 patenten en auteursrechten voor uitvindingen , software , exterieur ontwerpen en gebruiksmodellen . Door de systematische uitbreiding van onze expertise zijn wij in staat om klanten te voorzien van uitgebreide oplossingen die op maat gemonteerd op hun individuele behoeften zijn We hebben onze professionele ontwikkeling team met state – of-the – art productie-en testapparatuur . Om de kwaliteit van onze producten verder te verhogen , werd een test centrum voor frequentie- experimenten en milieu opgericht . Onze producten zijn nu in overeenstemming met de normen zoals CE , FCC , en de ISO9001 : 2008 internationaal systeem voor kwaliteitsborging . Daarnaast hebben we de ” Radio Transmission Equipment Type Approval Certificate ” van de National Information Industry ministerie verkregen . Wij zijn in staat om producten te vervaardigen in overeenstemming met de ” ROHS ” -normen .
Onze op mensen gerichte bedrijfscultuur benadrukt zakelijke integriteit , kwaliteit van het product , en wederzijds voordelige handel. Als pioniers op het gebied van transceiver , willen we verder bijdragen aan de binnenlandse industrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *